Om oss

Nu har vi tagit steget vidare...

 
 

 I slutet av december gick Hasse bort i sviterna  efter lång tids sjukdom. Det är tomt på hans plats  men tillsammans har jag och personalen  gemensamt bestämt att vi kör vidare i Hasses  anda. Det är det enda rätta. Förutom familjen så  var det firman som alltid kom i första hand…  eller, oftast kom firman först. Den som han  jobbat så hårt och lagt ner hela sin själ i för att komma dit han ville, och han hade fortfarande planer för företagets utveckling. Men, tyvärr blev det nu inte så.


Nu har vi, som sagt, tagit steget vidare mot nya mål men fortfarande med samma höga kvalitet, goda moral och arbetsglädje. Jag hoppas att ni gamla kunder fortfarande känner igen er och att ni nya kunder känner er välkomna att nyttja våra tjänster.

En nyhet som vi lagt till under våren är ”Månadens organisation” där vi varje månad skänker pengar. Alla på företaget har fått önska och påverka vilka organisationer som vi tycker ”ligger oss varmt om hjärtat”. Fler nyheter kommer säkert efter hand.

Vi trivs fortfarande med våra laster! Och vår styrka är vår personal! Det gör att vi tillsammans värnar företagets bästa och alla tar ansvar för att Ni kunder ska bli nöjda. De flesta i personalen är också utbildade i ADR-transport om det behövs.

Vår devis är, rätt gods på rätt plats i rätt tid!
Därför, tveka inte att boka oss när Ni behöver hjälp med transport av Ert gods.

/ Helena m personal